KLANG:FOKUS FESTIVAL


Hva sier musikerne om mine celloer?


"Gratulerer med nok en fantastisk cello!"

Truls Mørk


Jeg er veldig fornøyd med at jeg har fått ny cello bygget av Jacob von der Lippe. Jeg ble involvert underveis i byggeprosessen og fikk svar på alle mine spørsmål. Celloen har innfridd alle forventningene jeg hadde til et nytt instrument, spesielt med tanke på større klanglig volum og en stor og fyldig bass. Jeg verdsetter den personlige servicen jeg har fått fra en dyktig og kunnskapsrik instrumentmaker.

Anne Stine Dahl
Cellist og pedagog, Drammen
Spiller på en cello bygget av Jacob von der Lippe i 2017, Personlig modell


"Jeg har skiftet fra gammelt og lunefullt instrument til nytt og friskt, og har ikke angret en dag! Fra dag til dag, uke til uke har Jacobs cello fått nye nyanser i tillegg til de som var der helt fra starten; klar, varm tone, styrke i hele registeret og evne til også å fungere godt i orkester og kammermusikk. Jeg gleder meg til mange gode år med mitt instrument!"

Kjersti Rydsaa
Freelancer, Oslo
Spiller på en cello bygget av Jacob von der Lippe i 2005, Rugeri-modell


"Celloen jeg kjøpte hos Jacob von der Lippe, er akkurat slik jeg ønsket; overtonerik med fyldig bass. Den passer min spillestil godt, og er en verdig arvtaker til mitt gamle instrument som har fulgt meg siden studietiden. Jacob viste stor interesse for mine preferenser i jakten på nytt instrument, og når riktig instrument var tilgjenglig, fikk jeg en hyggelig telefon. Etter prøvespilling av celloen, var valget enkelt."

Henrik Silfverhielm
Distriktsmusiker i Sandane
Spiller på en cello bygget av Jacob von der Lippe i 2003, Montagnana-modell

_D759358